Sonckov sejem

PREDSTAVITEV IN VIZIJA

 

 

 

PREDSTAVITEV


Sončkov festival je dobrodelna brezplačna družinska prireditev, ki se s pomočjo sponzorjev vsako leto vrača na primorsko brezplačno zabavati in osrečevati otroke, V družbi priljubljenih junakov iz risank in slikanic se naigrajo in domov odnesejo darilce, s katerim se bodo igrali in zabavali tudi doma. Klub veselemu druženju pa z zbranimi sredstvi in materiali pomagajo otrokom in družinam z manj sreče in sredstev. Tako Sončkov festival z akcijo »Sonček pomaga« poleg zabave zaznamuje tudi dobrodelnost. Otroci sodelujejo tako, da prinesejo rabljene igrače, knjige, šolske potrebščine in podobno in jih zamenjajo s promocijsko vrečko sponzorjev.
Zbrano bomo podarili otrokom iz socialno ogroženih družin in varnih hiš.

 

VIZIJA

 
Družinam omogočiti brezplačno zabavo in prijetno druženje, otrokom približati pojem dobrodelnosti in nesebičnosti s pomočjo dobrodelne akcije, spodbujati odgovorno ekološko obnašanje in spodbujati medgeneracijsko povezovanje v vse smeri.

NOVICE

 

DELAVNICE IN PREDAVANJA ZA OTROKE IN DRUŽINE

13. 5. 2017

V prostorih Večgeneracijskega centra Morje Koper v četrtek in petek pa zanimive delavnice in predavanja za otroke in družine: prof. Dubravka Grlj - "Pomoč pri matematiki", prof. Vilko Grlj - "Pomoč pri strojništvu", Remi Stefanelli - "Socialne igre za družine osnovnošolcev", "Čas za družino", "Anglešina za družine", Potopisna predavanja, Urška Babuder - "Zlati čopič", Bojan Lisjak - "Okusi svet – kuharska delavnica" in za konec "Večgeneracijski Večernik".

 


 

DELAVNICE VEČGENERACIJSKEGA CENTRA MORJE KOPER

12. 5. 2017

Na Sončkovem festivalu delavnice Večgeneracijskega centra Morje Koper in v Hali B 24. Primorskega sejma delavnice - Urška Babuder "Pomladne likovne ustvarjalnice - Izdelava atraktivnih izdelkov za dom", Bojan Lisjak "Stare igre - Igre, ki smo jih včasih igrali" in Remi Stefanelli "Pisane cvetlice - Izdelava cvetja iz krep papirja".

 


 

PLESNI NASTOPI IN MLADI DJ-I

11. 5. 2017
Na 10. Sončkovem festivalu vas pričakujejo nastopI OŠ Šmarje, Kud BALERIMA, Kulturno plesno društvo Moonsun, Mladi DJ-i Iz obalne šole za DJ-e in ostali.

 


  

SLADKE DELAVNICE MISS DOLCE

10. 5. 2017
Sladke delavnice Miss dolce na Sončkovem festivalu. V petek ob 17:30 uri "Okrasimo in posladkajmo se z mafini", soboto ob 10:30 uri "Skupaj specimo slastne vaflje" in v nedeljo ob 11:00 uri "Izdelajmo različne dekoracije iz sladkorne mase".

 


KUHARSKE DELAVNICE EMILIJE PAVLIČ

9. 5. 2017
Priljubljena TV kuharica Emilija Pavlič Vas pričakuje vse dni sejma s kuharskimi delavnicami "Zdravo in varno kuhanje". 


primorski sejem

domov | predstavitev | kontakt | galerija | novice

 


SONČKOV FESTIVAL s.p. ; p.p. 721, 6000 Koper, Slovenija; Tel.: 00386(0)41/339-030; 00386(0)51/338-781

Vse pravice pridržane
Izvedba Element Lab 2010

tag heuer replica replica patek philippe