PODROČJE, KI GA SEJEM POKRIVA

 

V zadnjih letih se je področje iz Južne Primorske oz. Obalno Kraške regije razširilo še na notranjsko regijo in sosednjo Italijo ter Hrvaško! Upoštevajoč gospodarsko moč občine Koper (Luka in terciarno gospodarstvo) in njegovega zaledja, specifičnosti ostalih regijskih občin, mednarodnega gravitacijskega zaledja sosednje Italije, Hrvaške ter ostalih držav regije ALPE ADRIA, predstavlja področje, ki ga sejem pokriva, zagotovo »velik poslovni potencial«.

 

 

 

MESTO KOPER -GOSTITELJ SEJMA


Sestavni del sejemske prireditve predstavlja tudi mesto, v katerem se sejem prireja. Koper - Capodistria, ki je še dan danes najmočnejša občina na Primorskem, igra vidno vlogo v slovenskem in obmejnem gospodarskem in kulturnem prostoru. Infrastruktura mesta in sejmišča zagotavljata tako razstavljalcu kot obiskovalcu prijetno nastanitev in počutje v času sejma.

 

 

 

NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival

domov | predstavitev sejma | novice | kontakt | foto galerja | sejmišče | program dogajanj | na vrh straniPRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper; Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija; Tel.: 00386(0)5/626-02-16

Vse pravice pridržane

Izvedba Element Lab 2010

tag heuer replica replica patek philippe