SAVA TURIZEM d.d.

 
Dunajska cesta 152
4260 Ljubljana 1000
Telefon : 02/512-22-00
Faks : 02/548-16-07
Email : rezervacije@shr.si
Http : www.sava-hotels-resorts.com
 
Program tega razstavljalca:
 
Sava Hotels & Resorts vas vabijo na poletne počitnice v valove panonskega morja. Obiščite jih na stojnici in se iz prve roke prepričajte, kaj vse lahko doživite v Termah 3000 – Moravske Toplice, Termah Ptuj, Zdravilišču Radenci, Termah Banovci in Termah Lendava. V času sejma vam za rezervacijo poletnih počitnic na first minute ponudbo priznajo še dodatnih 5 % popusta in 15 % popusta na pakete Termalni užitki. Sodelujete lahko tudi v nagradni igri in osvojite privlačno nagrado: vikend paket za dve osebi na kateri koli destinaciji v termalnem delu Sava Hotels & Resorts! Poletje v valovih panonskega morja. Zakaj pa ne? Letos poleti odpeljite najdražje tja, kjer je nekoč valovalo panonsko morje. Pomurje in Ptuj očarata s pristnim gostoljubjem in kulinariko, čarobnimi kotički ter osvežilno zabavo ob termalnih vrelcih. Med poletnimi počitnicami v termah velja družinski bonus, saj do dva otroka bivata gratis. Pri zgodnji rezervaciji do 31. maja lahko izkoristite tudi do 20 % first minute popusta! Vodni park s tobogani – Aqualoopom s polnim obratom in Kamikazo s prostim padom – je poleti prvo ime Term 3000 – Moravske Toplice. Osvežitev nudi devet zunanjih bazenov ter prenovljen notranji termalni park. Za otroško zabavo skrbi Štrk Viki, vodne aktivnosti pa dopolnite z golfom, sprehodi, tekom ali kolesarjenjem. Zvečer prija masaža v wellnessu in prava prekmurska večerja. Obiščite še Bukovniško jezero, otok ljubezni v Ižakovcih in Goričko. Zdravilišče Radenci slovi po odlični otroški animaciji, poti ob Muri pa so kot nalašč za družinske sprehode ali kolesarjenje. Ko otroci ustvarjajo, zaplavajte v bazenu, si privoščite mineralno kopel ali tretma s fango oblogami iz zdravilnega blata, ki pomaga tudi pri oblikovanju telesa. V Termah Lendava otroke z viteškimi vragolijami navdušuje vitez Miha. Odrasli si naberite novih moči v parafinski vodi in se napolnite z energijo v parku energijskih točk. V termah skuhajo odličen bograč, poskusite tudi perece in zgrabljeno gibanico. Med raziskovanjem okolice se povzpnite na stolp Vinarium in uživajte v čudovitem razgledu. V Termah Banovci vas bo zacumprala Prlekija. Razvajajte se v prleških savnah, uživajte v prleških dobrotah, kalorije pa pokurite na kolesu. O prleških legendah vas bo poučil gusar Edi, ki bo otroke obnorel z gusarskimi podvigi. Ljutomer, Jeruzalem in Razkrižje bodo vaše nove koordinate za Prlekijo. Da jo ohranite v sladkem spominu, domov odnesite pristni prleški med. V Termah Ptuj uživajte na toboganih in skakalnicah, na počasni reki ali na zorbanju na vodi. Najmlajše zabava raček Vili, odraslim pa pripadajo vodena rekreacija in uživanje na ležalnikih. Energijo si povrnete s tekom, masažo ali pomlajevalnim tretmajem, na golfu, kolesu ali v savni. Zvečer se ob Dravi sprehodite do Ptuja in uživajte v utripu poletnih festivalov.
 
Lokacija :
SAVA TURIZEM d.d.
NOVICE
Novice
RICCA OFFERTA DEGLI ESPOSITORI
18.5.2018
Vi aspettano 150 espositori nazionali ed esteri con un interessante programma espositivo di vari settori.
Festeggiamo insieme il 25° compleanno!
17.5.2018
Quest'anno la Fiera festeggia il suo 25° compleanno e vi invitiamo a festeggiare con coi insieme a PIZZAFEST & GELATO Surprise & Mega TARTUFATA!
Degustrazioni, eventi e laboratori per adulti e bambini
16.5.2018

Vi aspettano consigli sull'uso EFFICIENTE DELL'ENERGIA, workshop di CONFUCIO, l'Associazione ANIMOV, MISS DOLCE, il Centro Multigenerazionale MORJE, il CDA Capodistria, la cuoca EMILIJA PAVLIČ, la Borsa di conoscenza, Il FESTIVAL DEL SOLE e molti altri...

Ci prendiamo cura della nostra salute
15.5.2018
Alla fiera sarai in grado di ottenere nuove informazioni per migliorare il tuo benessere e la tua salute!
Per IMPRENDITORI e ARTIGIANI - workshop, incontri e corsi
14.5.2018
Laboratori didattici e pratici di diversi settori per imprenditori.
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe