LIDO d.o.o.

 
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Telefon : 01/750-53-07
Faks : 01/750-53-08
Email : info@lido.si
Http : www.lido.si
 
Program tega razstavljalca:
 
Se spopadate s hitrim tempom življenja, preobremenjenostjo, stresom in bolečinami v hrbtu? Za hitro povrnitev moči poskrbi že nekajminutni počitek na Lido počivalniku. Visoko kakovostni slovenski proizvod iz skrbno izbranih naravnih materialov s svojo anatomsko oblikovanostjo s patentiranim drsnim mehanizmom poskrbi za razbremenitev celega telesa, lajša tudi bolečine v hrbtenici in zmanjšuje stres. Zaradi pestre izbire modelov, materialov in barv se Lido počivalniki podajo tako v stanovanja kot tudi poslovne prostore. Tržišču že več kot 27 let ponujamo ne samo visoko izpopolnjenih počivalnikov, temveč tudi pestro izbiro sedežnih garnitur, stolov, miz, multifunkcionalnega pohištva ter vrsto dodatkov za dom. Ves čas spremljamo evropske in svetovne smernice na področju udobnega in zdravega sedenja ter počitka. Naša vodila so kakovost, prilagodljivost, zdrav počitek ter prijaznost do narave. Obiščete nas lahko na Drenovem Griču pri Vrhniki v razstavno-poslovni stavbi, ki se ponaša kot prva stavba v Sloveniji z vgrajeno sončno elektrarno v fasadi. Na več kot 1000 m2 razstavljenega programa boste zagotovo našli tudi kaj zase. Na letošnjem Primorskem sejmu si lahko razbremenite telo na Lido počivalnikih ter preizkusite udobje izpopolnjenih sedežnih garnitur z električnim mehanizmom ali izvlečnim ležiščem za vsakodnevno rabo. Za vse obiskovalce našega razstavnega prostora nudimo tudi arhitekturno svetovanje pri opremljanju prostorov in posebne ugodnosti.
 
Lokacija :
LIDO d.o.o.
NOVICE
Novice
RICCA OFFERTA DEGLI ESPOSITORI
18.5.2018
Vi aspettano 150 espositori nazionali ed esteri con un interessante programma espositivo di vari settori.
Festeggiamo insieme il 25° compleanno!
17.5.2018
Quest'anno la Fiera festeggia il suo 25° compleanno e vi invitiamo a festeggiare con coi insieme a PIZZAFEST & GELATO Surprise & Mega TARTUFATA!
Degustrazioni, eventi e laboratori per adulti e bambini
16.5.2018

Vi aspettano consigli sull'uso EFFICIENTE DELL'ENERGIA, workshop di CONFUCIO, l'Associazione ANIMOV, MISS DOLCE, il Centro Multigenerazionale MORJE, il CDA Capodistria, la cuoca EMILIJA PAVLIČ, la Borsa di conoscenza, Il FESTIVAL DEL SOLE e molti altri...

Ci prendiamo cura della nostra salute
15.5.2018
Alla fiera sarai in grado di ottenere nuove informazioni per migliorare il tuo benessere e la tua salute!
Per IMPRENDITORI e ARTIGIANI - workshop, incontri e corsi
14.5.2018
Laboratori didattici e pratici di diversi settori per imprenditori.
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe