SAVA TURIZEM d.d.

 
Dunajska cesta 152
4260 Ljubljana 1000
Telefon : 02/512-22-00
Faks : 02/548-16-07
Email : rezervacije@shr.si
Http : www.sava-hotels-resorts.com
 
Program tega razstavljalca:
 
Sava Hotels & Resorts vas vabijo na poletne počitnice v valove panonskega morja. Obiščite jih na stojnici in se iz prve roke prepričajte, kaj vse lahko doživite v Termah 3000 – Moravske Toplice, Termah Ptuj, Zdravilišču Radenci, Termah Banovci in Termah Lendava. V času sejma vam za rezervacijo poletnih počitnic na first minute ponudbo priznajo še dodatnih 5 % popusta in 15 % popusta na pakete Termalni užitki. Sodelujete lahko tudi v nagradni igri in osvojite privlačno nagrado: vikend paket za dve osebi na kateri koli destinaciji v termalnem delu Sava Hotels & Resorts! Poletje v valovih panonskega morja. Zakaj pa ne? Letos poleti odpeljite najdražje tja, kjer je nekoč valovalo panonsko morje. Pomurje in Ptuj očarata s pristnim gostoljubjem in kulinariko, čarobnimi kotički ter osvežilno zabavo ob termalnih vrelcih. Med poletnimi počitnicami v termah velja družinski bonus, saj do dva otroka bivata gratis. Pri zgodnji rezervaciji do 31. maja lahko izkoristite tudi do 20 % first minute popusta! Vodni park s tobogani – Aqualoopom s polnim obratom in Kamikazo s prostim padom – je poleti prvo ime Term 3000 – Moravske Toplice. Osvežitev nudi devet zunanjih bazenov ter prenovljen notranji termalni park. Za otroško zabavo skrbi Štrk Viki, vodne aktivnosti pa dopolnite z golfom, sprehodi, tekom ali kolesarjenjem. Zvečer prija masaža v wellnessu in prava prekmurska večerja. Obiščite še Bukovniško jezero, otok ljubezni v Ižakovcih in Goričko. Zdravilišče Radenci slovi po odlični otroški animaciji, poti ob Muri pa so kot nalašč za družinske sprehode ali kolesarjenje. Ko otroci ustvarjajo, zaplavajte v bazenu, si privoščite mineralno kopel ali tretma s fango oblogami iz zdravilnega blata, ki pomaga tudi pri oblikovanju telesa. V Termah Lendava otroke z viteškimi vragolijami navdušuje vitez Miha. Odrasli si naberite novih moči v parafinski vodi in se napolnite z energijo v parku energijskih točk. V termah skuhajo odličen bograč, poskusite tudi perece in zgrabljeno gibanico. Med raziskovanjem okolice se povzpnite na stolp Vinarium in uživajte v čudovitem razgledu. V Termah Banovci vas bo zacumprala Prlekija. Razvajajte se v prleških savnah, uživajte v prleških dobrotah, kalorije pa pokurite na kolesu. O prleških legendah vas bo poučil gusar Edi, ki bo otroke obnorel z gusarskimi podvigi. Ljutomer, Jeruzalem in Razkrižje bodo vaše nove koordinate za Prlekijo. Da jo ohranite v sladkem spominu, domov odnesite pristni prleški med. V Termah Ptuj uživajte na toboganih in skakalnicah, na počasni reki ali na zorbanju na vodi. Najmlajše zabava raček Vili, odraslim pa pripadajo vodena rekreacija in uživanje na ležalnikih. Energijo si povrnete s tekom, masažo ali pomlajevalnim tretmajem, na golfu, kolesu ali v savni. Zvečer se ob Dravi sprehodite do Ptuja in uživajte v utripu poletnih festivalov.
 
Lokacija :
SAVA TURIZEM d.d.
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe