ROTO SLOVENIJA, podjetje za pridelavo in trženje d.o.o.

 
Puconcu 12
9000 Puconci 9201
Telefon : 02/525-21-73
Faks : 02/525-21-61
Email : info@roto.si
Http : www.roto.si
 
Program tega razstavljalca:
 
Skupino ROTO predstavlja 15 družb s proizvodnjo v štirih evropskih državah. ROTO je družinsko podjetje z več kot 60 letno tradicijo prisotno na domačem in tujem tržišču kot uspešen proizvajalec izdelkov iz plastičnih mas in zanesljiv poslovni partner. Z več kot 4000 izdelki do volumna 50 m3 in letno predelavo preko 3 mio kg polimerov spadamo med vodilna podjetja s proizvodnjo po tehnologiji rotomolding v Evropi. Z lastnim razvojnim oddelkom in proizvodnjo iz leta v leto širimo in razvijamo številne nove izdelke. Vsako leto razvijemo preko 120 novih proizvodov in rešitev. Prodajni program je razdeljen na gotove izdelke z blagovno znamko ROTO in komponente za INDUSTRIJO za tuje blagovne znamke. Proizvodni program blagovne znamke Roto obsega: program VODA (čistilne naprave, zbiralniki za vodo, greznice, lovilci olj in maščob, jaški ...) program GARDEN (cvetlična korita, sodi za deževnico, vrtno pohištvo, vrtni umivalniki ...), program AGRI (samokolnice, silosi, sodi za vino, posode za shranjevanje ...), program ŠPORT (kajaki, kanuji, čolni). ŠE VENO NIMATE KANALIZACIJE? VAM PRIMANJKUJE PITNE VODE? Podjetje ROTO na sejmu predstavlja izdelke iz programa VODA: Čistilne naprave, zbiralniki za vodo (deževnice), lovice olj, lovilce maščob, jaške, črpališča. Ves čas sejma bona razpolago tudi tehnično svetovanje in pomoč pri izbiri ustrezne čistilne naprave in sistema za zbiranje ter možnosti uporabe vode. V okviru sejma organiziramo v petek, 25. maja 2018,ob 11. uri v I. nadstropu Bonifike enourni dogodek Predstavitev celovitih okoljskih rešitev na področju gradbeništva, ekologije in čiščenja odpadnih voda. Program: Zakonske obveznosti na področju urejanja odpadnih voda , Kaj je potrebno upoštevati pri izbiri čistilne naprave, Kako vgraditi čistilno napravo, vzdrževanje čistilnih naprav Predstavitev čistilnih naprav, lovilcev olj, lovilcev maščob, jaškov ter črpališč. ŠE VENO NIMATE KANALIZACIJE? VAM PRIMANJKUJE PITNE VODE? Podjetje ROTO na sejmu predstavlja izdelke iz programa VODA: Čistilne naprave, zbiralniki za vodo (deževnicE), lovice olj, lovilce maščob, jaške, črpališča. Ves čas sejma bona razpolago tudi tehnično svetovanje in pomoč pri izbiri ustrezne čistilne naprave in sistema za zbiranje ter možnosti uporabe vode.
 
Lokacija :
ROTO SLOVENIJA,  podjetje za pridelavo in trženje d.o.o.
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe