RIWAL najem opreme d.o.o.

 
Šmartinska cesta 32
1000 LJUBLJANA
Telefon : 01/544 34 33
Faks :
Email : info_si@riwal.si
Http : www.riwal.si
 
Program tega razstavljalca:
 
Riwal je podjetje specializirano za najem in prodajo dvižnih ploščadi, košar in teleskopskih viličarjev. Njihovo glavno vodilo je varno in učinkovito opravljanje del na višini. Preko svojih zaposlenih želijo dosegati najboljše izkušnje za stranke in tako postati njihova prva izbira pri delu na višini. Nudijo vam celovite in prilagojene rešitve. Poleg najema in prodaje dvižnih ploščadi, košar in teleskopskih viličarjev vam tako ponujajo še servisiranje naprav, rezervne dele in različna zakonsko obvezna usposabljanja za varno delo na višini. Prisotni so v različnih gospodarskih panogah, kot na primer tehnični inženiring, gradbeništvo, logistika, skladiščenje, prireditve, slikopleskarstvo idr. Za vaše mednarodne potrebe vas podpirajo kar v 16-ih različnih državah s 67-imi depoji, poslujejo pa v kar 65-ih državah po vsem svetu.
 
Lokacija :
RIWAL najem opreme d.o.o.
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe