AVON d.o.o., Ljubljana

 
Vodovodna cesta 99
1000 LJUBLJANA
Telefon : 01/530 94 00
Faks : 01/530 94 30
Email : katja.izgorsek@avon.com
Http : www.avon.si
 
Program tega razstavljalca:
 
Avon v Sloveniji je osnovan leta 2000. Avon ne pozna meja: po vsem svetu zaposluje več kot 40 000 ljudi in ima več kot 5 milijonov predstavnikov po vsem svetu. Z Avonom razvijate svojo profesionalno kariero, ponuja vam dinamično in zanimivo delo. Avon zaposluje najboljše strokovnjake: znanstvene raziskovalce, sistemske analitičarje, strokovnjake za marketing in prodajo. Avon je največje svetovno kozmetično podjetje v direktni prodaji kozmetike. Avon je "podjetje za ženske" Avon omogoča vsem enake možnosti za zaposlitev. Vizija podjetja je, da spodbujamo kvalitetno vodenje, oblikuje visoke standarde in spoštuje različnost svojih kadrov ter je predan profesionalnemu razvoju svojih zaposlenih. Želimo biti podjetje, ki zadovoljuje potrebe svojih uporabnikov, ponuditi vam želimo kakovostne kozmetične proizvode in razvoj profesionalne kariere.
 
Lokacija :
AVON d.o.o., Ljubljana
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe