Šiviljstvo Zaneja, Anika Šalej s.p.

 
Savinjsko nabrežje 104
 Polzela 3313
Telefon : 031 875 497
Faks :
Email : anika.salej@siol.net
Http : Fbanikazaneja
 
Program tega razstavljalca:
 
Šivam izdelke po naročilu, nudim tudi popravila oblačil (menjava zadrg, krajšanje hlač...). Na sejmih pa se predstavljam največ s: - otroški predpasniki (za fante in deklice od 1. leta starosti dalje ,unikatni ,s primernimi otroškimi motivi) - moški ( enobarvni-modri, črni,..., unikatni , lahko tudi z vezenino,...) -ženski (enostavni, unikatni z volančki,....). K predpasniki dodam še: - kuh. krpe, prijemalke, rokavice,... , ki so v stilu s predpasniki. Imam pa še: - copate(hišne, šolske, unikatne ) - okrasne blazine - nekaj posameznih kosov unikatnih oblačil za otroke in odrasle. Pa še kakšen zanimiv izdelek bi se našel, zato vabljeni na mojo stojnico!
 
Lokacija :
Šiviljstvo Zaneja, Anika Šalej s.p.
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe