LIDO d.o.o.

 
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Telefon : 01/750-53-07
Faks : 01/750-53-08
Email : info@lido.si
Http : www.lido.si
 
Program tega razstavljalca:
 
Se spopadate s hitrim tempom življenja, preobremenjenostjo, stresom in bolečinami v hrbtu? Za hitro povrnitev moči poskrbi že nekajminutni počitek na Lido počivalniku. Visoko kakovostni slovenski proizvod iz skrbno izbranih naravnih materialov s svojo anatomsko oblikovanostjo s patentiranim drsnim mehanizmom poskrbi za razbremenitev celega telesa, lajša tudi bolečine v hrbtenici in zmanjšuje stres. Zaradi pestre izbire modelov, materialov in barv se Lido počivalniki podajo tako v stanovanja kot tudi poslovne prostore. Tržišču že več kot 27 let ponujamo ne samo visoko izpopolnjenih počivalnikov, temveč tudi pestro izbiro sedežnih garnitur, stolov, miz, multifunkcionalnega pohištva ter vrsto dodatkov za dom. Ves čas spremljamo evropske in svetovne smernice na področju udobnega in zdravega sedenja ter počitka. Naša vodila so kakovost, prilagodljivost, zdrav počitek ter prijaznost do narave. Obiščete nas lahko na Drenovem Griču pri Vrhniki v razstavno-poslovni stavbi, ki se ponaša kot prva stavba v Sloveniji z vgrajeno sončno elektrarno v fasadi. Na več kot 1000 m2 razstavljenega programa boste zagotovo našli tudi kaj zase. Na letošnjem Primorskem sejmu si lahko razbremenite telo na Lido počivalnikih ter preizkusite udobje izpopolnjenih sedežnih garnitur z električnim mehanizmom ali izvlečnim ležiščem za vsakodnevno rabo. Za vse obiskovalce našega razstavnega prostora nudimo tudi arhitekturno svetovanje pri opremljanju prostorov in posebne ugodnosti.
 
Lokacija :
LIDO d.o.o.
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe