MY NASHE, PROIZVODNJA IN PRODAJA NARAVNE KOZMETIKE, IRENA MOHINSKI s.p.

 
Planina 12
4000 KRANJ
Telefon :
Faks :
Email :
Http :
 
Program tega razstavljalca:
 
MyNashe z unkatno ročno izdelano naravno kozmetiko, vas vabi, da obiščite njihovo stojnico in se prepričate o kakovostnih izdelkih . Pri izboru kozmetike nas je vodila želja, da ponudimo izdelke za nego, ki so varni, učinkoviti in jih lahko brez slabe vesti uporabljamo na koži. Vsi izdelki v naši ponudbi so narejeni iz visokokakovostnih naravnih sestavin. Posebno pozornost posvečamo tudi zunanji podobi, tako da so naši izdelki vedno ročno okrašeni, v unikatni embalaži in so primerni tako za osebno nego kot za darila. V ponudbi imamo masla za nego telesa, mandljeva olja potopljena v razlicne cvetne note disav, serume za lase in obraz, trdne parfume v kokosovem olju v stiku ali kocki, sladkorne pilinge za nego telesa ter Vabljeni na našo stojnico, testerje imamo pripravljene.
 
Lokacija :
MY NASHE, PROIZVODNJA IN PRODAJA NARAVNE KOZMETIKE, IRENA MOHINSKI s.p.
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe