DRUŠTVO ANIMOV -Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger Animov

 
 
Telefon :
Faks :
Email :
Http :
 
Program tega razstavljalca:
 
DRUŠTVO ANIMOV -Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger Animov je pripravilo zelo zanimiv program . V petek 25. Maja Različne družabne igre ter igranje šaha v obliki Pocemonev-Peipercraft. V soboto 26. Maja: Posladkajte se s NIPPON SWEETS So majhno sladkosnedo podjetje, ki ponuja različne japonske sladke dobrote kot so KitKat, Pocky, Koala no March in mnogo več. V ponudbi imamo sedaj občasno tudi slane prigrizke in bonbone, čez čas pa bo vedno več še drugih izdelkov na voljo. Naša spletna trgovinca nikoli ne počiva, vedno ima nove in različne izdelke za ponudit. Odpošilja pakete med delovnim tednom, nagrajuje s kupončki za nakup v spletni trgovinci brez omejenega datuma. Osebni nakup je tudi možen na različnih sejmih in konvencijah, povezanih z japonsko kulturo, pop kulturo in kulinariko. MAGnet MANGA MAGnet manga revija je vaša doza mang in zanimivih prispevkov, ki se dotikajo japonske popularne kulture v Slovenščini. V uredništvu vedno znova zbiramo zanimive in zabavne zgodbe v stripu iz Japonske underground scene. V slovenščino samo za vas prevajamo mlade nadebudne avtorje mang, ki so svojo profesionalno pot na Japonskem komaj dobro začeli. Istočasno pa zbiramo, sledimo in vestno zapisujemo kje vse se lahko podružite z drugimi ljubitelji, dogajanje z raznih dogodkov in podobne analize raznih tem z vidika japonske. Obiščite nas na stojnici in preverite, kaj vse smo tokrat vključili v zadnji številki MAGneta! Delavnica Peiper Craft Društvo Ljubitelejv animiranih filmov, stripov in družabnih iger Animov bo zvami sestavljal like osnovne like iz iz animejov. Pridi in si setavi skrit lik iz papirja in narediga realnega. Prosto igranje Šahovnice Pocemonov narejene iz papirja. Prosto igranje Playstation igric. Cosplay skupine Amai Kurotavila vam bo predstavila cosplay umetnost. Nedelja 27. Maj Paystation 4 - prosto igranje iger po izbiri. Igranje druzabnih iger. tekmovanje Teekken 7 ob 17:30 uri.
 
Lokacija :
DRUŠTVO ANIMOV -Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger Animov
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe