ZBR SKUPINA d.o.o.

 
Stegne 35
1000 LJUBLJANA
Telefon : 041/734-991
Faks : 01/518-80-90
Email : info@zivikristal.com
Http : www.zivikristal.com
 
Program tega razstavljalca:
 
Na razstavnem prostoru ZBR skupine, ki predstavlja izdelke VItaJuwel si boste zagotovo napasli oči ob vedno atraktivnih, vrhunsko ročno izdelanih vrčih in stekleničkah iz čistega kremenovega stekla. V njih pa vas bodo začarali in s svojo energijo pritegnili najrazličnejši minerali – kristali. Starodavna metoda oživljanja vode s pomočjo kristalov je v zadnjih nekaj letih postala ponovno aktualna in poznana po vsem svetu. Najbolj naravna in najlepša metoda oživljanja vode VitaJuwel bo gotovo pritegnila vse, ki vam ni vseeno za vaše zdravje in odlično počutje. Če spadate med ljudi, ki vedo, da je za zdravje izredno pomembno kakšno vodo pijemo, potem vas bo VitaJuwel gotovo pritegnil. Še posebej vse tiste, ki imate radi lepo, naravno in vam je mar tudi za okolje in prihodnost planeta. Energija kristalov v vrhunsko oblikovanem kremenovem steklu je odlična kombinacija lepote, narave in zdravja v vodi – najpomembnejši za obstoj in kvaliteto življenja. Naredite si najboljšo vodo na svetu ! S kristali pa so opremljene tudi znane umetniške slike BeArtAngel, ki bodo prav tako sijale na našem razstavnem prostoru, kjer vas pričakujemo s posebnim 15 odstotnim sejemskim popustom, ki bo za obiskovalce sejma veljal vse do 5. junija.
 
Lokacija :
ZBR SKUPINA d.o.o.
NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival
tag heuer replica replica patek philippe