RAZSTAVLJALCI

 

STRUKTURA RAZSTAVLJALCEV


Vsako leto razstavlja okrog 200 domačih in tujih razstavljalcev. Glavnino predstavljajo slovenski razstavljalci. Zanimiv je podatek, da jih je 50% izven Primorske regije. To potrjuje enega izmed osnovnih ciljev sejma: ponuditi tržno priložnost podjetjem iz ostalih krajev Slovenije v smislu vzpostavitve poslovnih kontaktov s primorskim trgom in sosednjimi državami Italije in Hrvaške (obmejni prostor). Na sejmu razstavljajo tu razstavljalci sosednjih držav Italije in Hrvaške. So pa tuji razstavljalci na sejmu prisotni pretežno preko zastopstev.

 

 

PRIČAKOVANI POSLOVNI CILJI RAZSTAVLJALCA


Razstavljalec bo imel priložnost za:

■Pridobitev tržnega položaja
■Utrjevanje že sklenjenih poslovnih kontaktov
■Zasnova marketinške dejavnosti
■Ostale poslovne aktivnosti izhajajoč iz dejavnosti posameznega razstavljalca v smeri doseganja želenih ciljev in upoštevajoč pomembnosti geografske lege ter gravitacijskega (tudi mednarodnega Italije in Hrvaške) zaledja Obalno-Kraške regije.

 

 

UGODNOSTI ZA RAZSTAVLJALCE


Stalnim razstavljalcem nudimo ustrezne ugodnosti. 

 

OSTALI SERVIS ZA RAZSTAVLJALCE


Za učinkovit sejemski nastop nudimo razstavljalcu širok izbor sejemskih in obsejemskih storitev kot so nastanitev, špedicijske storitve, posredovanje hostes, čiščenje razstavnega prostora, marketing in drugo.

Poudarili bi storitve s področja marketinga, kjer nudimo zajeten del marketinških storitev (oglaševanje na lokalnih radijih, TV, delitev reklamnih letakov ipd.) Zavedamo se, da sejemski nastop brez ustrezne marketinške podpore ne doseže željenih poslovnih učinkov.

NOVICE
Novice
Nov JESENSKI TERMIN za PRIMORSKI SEJEM
18.3.2019
Obveščamo vas, da se bo letošnji 26. PRIMORSKI SEJEM odvijal v JESENSKEM TERMINU 25. - 27. OKTOBER 2019. Že sedaj povabljeni k zgodnji prijavi in zagotovitvi ustrezne lokacije.
PESTRA in ZANIMIVA PONUDBA RAZSTAVLJALCEV
18.5.2018
Pričakuje vas 150 domačih in tujih razstavljavcev z zanimivim razstavnim programom z raznovrstnih področij.
PRAZNUJMO SKUPAJ 25. rojstni DAN!
17.5.2018
Letos sejem praznuje 25. rojstni dan in vabimo vas da skupaj proslavljamo z PIZZAFEST & SLADOLEDNIM presenečenjem in Mega TARTUFATO !
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
sončkov festival

domov | predstavitev sejma | novice | kontakt | foto galerja | sejmišče | program dogajanj | na vrh straniPRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper; Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija; Tel.: 00386(0)5/626-02-16

Vse pravice pridržane

Izvedba Element Lab 2010

tag heuer replica replica patek philippe