PREDSTAVITEV SEJMASplošni sejem pretežno razstavnega značaja. Možna je tudi neposredna prodaja. Splošna kategorizacija bi bila »slovenski regionalni sejem z mednarodno udeležbo«. Razstavljalcem nudi poslovno priložnost v prostoru, ki ga sejem pokriva - vzpostavitev mednarodnega sodelovanja podjetij in drugih subjektov sosednjih držav Italije in Hrvaške. 

 

Regijsko področje sejma in mesto Koper - gostitelj sejma

 

STRUKTURA SEJMIŠČA


Sejmišče se nahaja v Kopru v večnamenski dvorani Arena Bonifika in njeni bližnji okolici ter nudi solidne sejemske pogoje. Sejem se prireja v dvorani v skupni izmeri btto 2.400 m2, zunanjih površinah btto 2.400 m2 in dodatnih zunanjih površinah za zabavni program velikosti 2.500 m2. Poskrbljeno je tudi za parkirišče razstavljavcev.

 

REFERENCE SEJMA


Sejem se bo odvijal že 24-tič. S svojim poslovnim izročilom si je zagotovil mesto v slovenskem sejemskem prostoru. V vseh teh letih in ukinjanju nekaterih sejmov po Sloveniji je sejem uspel »ostati med živimi«. Nahaja se tudi v pomembnejših domačih in mednarodnih podatkovnih bazah. V okviru regije je sejmu dana podpora s strani pomembnejših regijskih institucij.


Sejem se lahko ponaša s kvalitetnimi razstavljalci, spremljajočimi prireditvami in strokovnimi posveti. Obogaten je s spremljejočimi prireditvami, izmed katerimi izstopa SONČKOV FESTIVAL - družinska dobrodelna prireditev!

 

STRUKTURA OBISKOVALCEV

 
Glavnina s področja Obalno-Kraške regije, preostali pa iz Slovenije ter sosednjih držav Italije in Hrvaške. Anketa med razstavljalci je pokazala, da predstavlja večji del obiskovalcev s solidno kupno močjo. VSTOP je na sejem PROST in vsako leto ga obišče preko 20.000 obiskovalcev!

 

 

 

STATISTIČNI PODATKI

 

■  Število razstavljalcev: 200
■  Število obiskovalcev: 25.000
■  Pokrite površine btto: 2.400 m2
■  Zunanje površine btto: 2.400 m2

■  Zunanje površine za zabavni program: 2.500 m2

 

 

PROMOCIJA SEJMA


Zavedamo se pomembnosti ustrezne in učinkovite promocije. Zato sejem oglašujemo v vseh odmevnih domačih in tujih medijih, poseben poudarek pa damo regijskim medijem.

Veselimo se Vaše udeležbe ali obiska!

Organizator Primorski sejem d.o.o.

NOVICE
Novice
DEGUSTACIJE, PRIREDITVE in DELAVNICE za ODRASLE ter OTROKE
16.5.2018
Pričakujejo vas ENERGETSKA SVETOVANJA in delavnice KONFUCIJ, DRUŠTVA ANIMOV, MISS DOLCE, VEČGENERACIJSKEGA CENTRA Morje, CENTRA dnevnih aktivnosti za STAREJŠE OBČANE (CDA), kuharice EMILIJE PAVLIČ, Borze ZNANJA & SONČKOV FESTIVAL in drugih...
Poskrbimo za svoje ZDRAVJE
15.5.2018
Na sejmu boste lahko pridobili nova spoznanja in informacije za vaše boljše počutje in zdravje!
ZA PODJETNIKE in OBRTNIKE delavnice, srečanja in predavanja
14.5.2018

Tudi za podjetnike organizirane poučne in praktične delavnice z različnih področij.

EKSKLUZIVNA Prenočišča v času Primorskega sejma v HOTELU & Casino CARNEVALE
9.4.2018
Ugodne cene, udobne in razkošne sobe, kulinarična doživetja in sanjska sprostitev v WELNESS & SPA.
Prijavno gradivo za Primorski sejem 2018 je dostopno
28.1.2018
Obveščamo vas, da je prijavno gradivo za letošnji 25. Primorski sejem že dostopno, zato vas vabimo k prijavi.
sončkov festival

domov | predstavitev sejma | novice | kontakt | foto galerja | sejmišče | program dogajanj | na vrh straniPRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper; Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija; Tel.: 00386(0)5/626-02-16

Vse pravice pridržane

Izvedba Element Lab 2010

tag heuer replica replica patek philippe